شیشه یکی از مصالح پرطرفدار و پرکاربرد در طراحی داخلی میباشد که علاوه بر زیبایی دارای تنوع بالایی است و به علت ویژگی های منحصر به فرد خود جذابیت محیط را چندین برابر میکند. امروزه با پیشرفت روزافزون در معماری، کاربرد شیشه در دکوراسیون داخلی بسیار افزایش یافته است. این عنصر پرمصرف با کاربرد فراوان در طراحی داخلی تاثیر بسیاری در ایجاد فضایی دلباز و زیبا میگذارد. شیشه نماد شفافیت، روشنی و ظرافت است. خانه هایی که در طراحی آن ها از شیشه استفاده میشود، از آنچه که هستند بسیار دلبازتر و روشنتر به نظر میرسند. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم از شیشه برای طراحی داخلی فضاهای کوچک استفاده کنید.
کاربرد شیشه در طراحی ساختمان
شیشه یکی از باشکوه ترین متریال در طراحی دکوراسیون داخلی است. با توجه به ویژگی های شیشه در زیبایی و عبور نور از خود، از گذشته تاکنون جهت طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی استفاده میشود. از کاربردهای شیشه میتوان به استفاده در حمام، نرده شیشه ای، سقف و کف شیشه ای، ویترین، بالکن و … اشاره کرد. شیشه به عنوان یک متریال زیبا و شفاف این قابلیت را دارد تا فضای سنگینی که به خاطر مصالح ایجاد شده به راحتی سبک کند و همچنین محیط اطراف را بزرگتر نشان دهد.
درب شیشه ای
از کاربردهای اولیه شیشه، استفاده از آن در تولید و اجرای درب بوده که یک انتخاب مناسب جهت بزرگتر شدن فضا میشود و همچنین توجه اطرافیان را به سوی خود جلب میکند. درب های شیشه ای به دلیل تنوع در طرح و مدل، ظرافت و شفافیت بالا، بسیار مورد توجه معماران و طراحان قرار گرفته است. این درب ها با حداقل اجزای نگهدارنده و یراق آلات مینیمال موردی بسیار مهم در معماری مدرن میباشد. این درب ها را میتوان به عنوان درب پارتیشن شیشهای، کمد های شیشه ای، درب مغازه و فروشگاه و … به کار برد.
مزایای کاربرد شیشه در دکوراسیون داخلی
بهره وری انرژی
شفافیت و نورپردازی طبیعی
بزرگتر نشان دادن فضا
ایمنی و مقاومت بالا
زیبایی و جذابیت ظاهری
تنوع در طرح و رنگ و مدل
مناسب برای تمامی سلیقه ها
کاهش وزن نهایی ساختمان
سرعت نصب بالا
و …
انواع شیشه در طراحی داخلی
شیشه طرح دار ( سندبلاست)
شیشه رنگی
شیشه رفلکس
شیشه دودی
شیشه استین گلاس (سکوریت یا لمینت)
شیشه شفاف
شیشه هوشمند (مات شونده)
شیشه ذخیرکننده انرژی (LOW E)
شیشه لاکوبل